Βάψιμο μεσόπορτας

FAQ

Βάψιμο μεσόπορτας

ΓιΑνανεωση σπιτιου με το βαψιμο μεσοπορτασ

Κάντε τις παλιές σας πόρτες καινούργιες και αλλάξτε την εικόνα του σπιτιού σας με το βάψιμο μεσόπορτας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιοτικά υλικά και την απόχρωση που επιθυμείτε.  Η μεσόπορτα προστατεύει την ιδιωτικότητά σας, προσφέρει ηχομόνωση και δίνει στυλ στο χώρο σας. 

Βαψιμο μεσοπορτασ - διαδικασια

Αφού πρώτα γίνει η σωστή προεργασία για προστασία του χώρου σας από φθορές το επόμενο βήμα είναι το βάψιμο. Συγκεκριμένα αρχικά στρώνετε στο πάτωμα πλαστική μεμβράνη και τη στερεώνετε με χαρτοταινία.

Επίσης χαρτοταινία βάζετε στις επιφάνειες που δε θέλετε να βαφτούν όπως στο πλαίσιο της μεσόπορτας.

‘Επειτα αφαιρείτε το πόμολο από τη πόρτα.

Αν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη προηγούμενη βαφή λόγω ξεφλουδίσματος ή χρώματος, ρίχνετε διαβρωτικό στην επιφάνεια και το αφήνετε λίγα λεπτά να δράσει. Αφήστε το να δράσει έως ότου δείτε ότι ξεκολλάει το στρώμα βαφής και ύστερα με τη βοήθεια σπάτουλας αφαιρέστε τη πλήρως.

Με ένα γυαλόχαρτο αφαιρείτε όλα τα υπολείμματα.

Περνάμε την ξύλινη επιφάνεια της μεσόπορτας με αστάρι και την αφήνετε να στεγνώσει για 12 ώρες. Έπειτα τρίβετε ελαφρώς τη πόρτα με γυαλόχαρτο.

Ξεσκονίζουμε την επιφάνεια και περνάμε την βαφή. Αφήνουμε να στεγνώσει πλήρως (12 ώρες περίπου). Αν δεν είστε ικανοποιημένη από την απόδοση του χρώματος περάστε τη και δεύτερο χέρι διαφορετικά μετά από 24 ώρες  είναι έτοιμη για χρήση.  Το βάψιμο μεσόπορτας ολοκληρώθηκε μόλις αποκτήσατε μια καινούργια μεσόπορτα! Ακολουθήστε όλα τα βήματα με προσοχή και με έμφαση στη λεπτομέρεια αλλιώς εμπιστευτείτε μας για το τέλειο βάψιμο μεσόπορτας.

 

 

Ελάτε να φέρουμε χρώματα στη ζωή σας

Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν τη ψυχολογία του ανθρώπου. Με άλλο χρώμα νιώθει κανείς ευχάριστα σπίτι του και με άλλο χρώμα δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στο χώρο σας.