Πατητές τσιμεντοκονίες

FAQ

Πατητές τσιμεντοκονίες

Πατητεσ τσιμεντοκονιεσ η απολυτη ταση στο χωρο του βαψιματος

Αν θέλετε μια ιδιαίτερη εντυπωσιακή πινελιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, τότε θα λατρέψετε τις πατητές τσιμεντοκονίες. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια ειδική τεχνοτροπία βαψίματος που δίνει άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και όχι μόνο.

πατητη τσιμεντοκονια οφελη
  • Εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Αντιμικροβιακή σύνθεση
  • Αντιολισθητική επιφάνεια
  • Καθαρίζεται εύκολα με μόνο ένα σφουγγαράκι με νερό.
  • Ποικιλία αποχρώσεων για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει το χώρο και το στυλ σας.
ιδεεσ - πατητη τσιμεντοκονια

Οι πατητές τσιμεντοκονίες λόγω των πλεονεκτημάτων τους είναι ιδανικές για έναν επαγγελματικό χώρο όπως ένα ξενοδοχείο ή μια καφετέρια καθώς  η εφαρμογή τους θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και θα ανεβάσει την εικόνα της επιχείρησης. Επίσης λόγω της αντιολισθητικής τους επιφάνειας είναι ιδανική ιδέα για ένα μπάνιο ή κουζίνα, καθώς ότι λεκές δημιουργηθεί από το μαγείρεμα καθαρίζεται πανεύκολα. Ενώ πέρα από τη χρηστικότητά τους αν θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό μοντέρνο στοιχείο στο σπίτι σας γιατί να μην εφαρμόσετε πατητή τσιμεντοκονία στον ένα τοίχο του καθιστικού σας;

πατητη τσιμεντοκονια κοστοσ

Φυσικά λόγω της ιδιαιτερότητας και των πλεονεκτημάτων της τεχνοτροπίας αυτής αμείβεται αναλόγως. Αλλά το κόστος δεν είναι τίποτα μπροστά στην υψηλή αισθητική και χρησιμότητά της. Μετά από μια επιθεώρηση χώρου ο επαγγελματίας μπορεί να κοστολογήσει  ακριβώς την εργασία.

Ελάτε να φέρουμε χρώματα στη ζωή σας

Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν τη ψυχολογία του ανθρώπου. Με άλλο χρώμα νιώθει κανείς ευχάριστα σπίτι του και με άλλο χρώμα δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στο χώρο σας.