Βαψιμο κουζινας

Βαψιμο κουζινας

βαψιμο για τη τελεια ανανεωση κουζινας

Αν η κουζίνα σας είναι παλιά, μουντή και έχετε βαρεθεί να τη βλέπετε σε αυτή τη κατάσταση αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να προβείτε σε μια ανακαίνιση κουζίνας, μην ανησυχείτε υπάρχει και άλλη λύση.  Με ένα καλό βάψιμο κουζίνας ο χώρος σας θα αλλάξει όψη και εσείς θα αλλάξετε διάθεση. Αν πιστεύετε πως το βάψιμο κουζίνας δε μπορεί να κάνει τη παλιά σας κουζίνα να φαίνεται καινούργια κάνετε λάθος. Υπάρχουν πολλές προτάσεις βαψίματος για τη τέλεια ανανέωση κουζίνας.

Ιδεες βαψιματος κουζινασ - πως θα κανετε τη παλια κουζινα καινουργια

Ποιος είπε ότι ένα βάψιμο κουζίνας δε μπορεί να δώσει μια εντυπωσιακή ανανέωση ; Οι επιλογές που έχετε να κάνετε μάλιστα είναι πάρα πολλές.

  • Βάψιμο τοίχων κουζίνας. Μια ανανέωση του χρώματος των τοίχων  θα κάνει το χώρο της κουζίνας σας να φανεί φωτεινός και καθαρός.Ακόμα και  με ένα βερνίκι σε λευκό χρώμα, ένα απλό αλλά αρχοντικό κλασικό χρώμα.
  • Βάψιμο ενός τοίχου ή γιατί όχι όλων των τοίχων της κουζίνας σε κάποιο έντονο χρώμα θα δώσει στη κουζίνα σας μια μοντέρνα διάσταση.
  • Εφαρμογή κάποιας τεχνοτροπίας βαψίματος σε έναν από τους τοίχους θα δώσει ένα εντυπωσιακό, μοναδικό αποτέλεσμα. Μια καλή ιδέα είναι η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας. Με αντιμικροβιακή σύνθεση και εύκολη στο καθάρισμα. Οι λεκέδες καθαρίζονται με μόνο ένα σφουγγαράκι με νερό. 
  • Αν δεν σας αρκεί το βάψιμο μόνο των τοίχων μπορείτε μάλιστα να προχωρήσετε σε βάψιμο των ντουλαπιών της κουζίνας. Έτσι τα παλιά φθαρμένα ντουλάπια θα γίνουν καινούργια. Το αποτέλεσμα; θα αποκτήσετε μια στην ουσία ολοκαίνουργια κουζίνα.
  • Το σημαντικότερο βέβαια για να κάνετε  τη παλιά κουζίνα σας να φαίνεται καινούργια είναι το βάψιμο των τοίχων και των επίπλων να γίνει από έναν έμπειρο επαγγελματία ελαιοχρωματιστή που ξέρει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται κάθε επιφάνεια.
Κοστοσ βαψιματοσ κουζινας

Το κόστος του βαψίματος κουζίνας εξαρτάται από το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος, οι επιφάνειες και το είδος των επιφανειών που θα βαφτούν όπως επίσης και οι υπηρεσίες που θα χρειαστούν αν παραδείγματος χάρη επιθυμείτε εφαρμογή κάποιας τεχνοτροπίας, υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος. Σε κάθε περίπτωση πριν τις διεργασίες ζητήστε από τον επαγγελματία που θ άτομα αναλάβει το κοστολόγιο των εργασιών.

Ελάτε να φέρουμε χρώματα στη ζωή σας

Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν τη ψυχολογία του ανθρώπου. Με άλλο χρώμα νιώθει κανείς ευχάριστα σπίτι του και με άλλο χρώμα δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στο χώρο σας.