Βάψιμο κουζίνας

Βάψιμο κουζίνας

Εάν η κουζίνα σας αποτελείται από παλιά ντουλάπια κουζίνας, είναι μουντή και έχετε βαρεθεί να την βλέπετε σε αυτήν την κατάσταση ή νιώθετε πως χρειάζεται μια ανακαίνιση ή ανανέωση, υπάρχει λύση, η οποία είναι το βάψιμο της κουζίνας σας. Θα ανανεώσει τον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να διαθέσετε μεγάλο κόστος  βαψίματος κουζίνας, καθώς το είναι μια οικονομική λύση, που θα την ανανεώσει.

βάψιμο κουζίνας

Χρωματα για κουζινα – ιδεες βαψιματος κουζινας

 

Το βάψιμο κουζίνας μπορεί να προσφέρει σε εσάς και τον χώρο σας μια εντυπωσιακή ανανέωση, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε νέα έπιπλα και ντουλάπια κουζίνας σε υψηλές τιμές.

  • Βάψιμο τοίχου κουζίνας

Μια ανανέωση στα χρώματα κουζίνας θα κάνει τον χώρο της κουζίνας σας να φανεί ανανεωμένος και ανακαινισμένος. Μπορείτε να επιλέξετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με φωτεινά χρώματα για κουζίνα, με σχέδια και χρώματα, με φυσικές αποχρώσεις, κλπ. Οι ιδέες για βάψιμο κουζίνας είναι πολλές και θα χαρούμε να σας κατατοπίσουμε.

  • Τεχνοτροπία – τεχνοτροπίες τοίχου κουζίνας

Η τεχνοτροπία αποτελεί μια ιδιαίτερη και μοντέρνα επιλογή όχι μόνο για την κουζίνα αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Μπορεί να γίνει με διάφορα υλικά και τρόπους όπως είναι η τεχνοτροπία με σπάτουλα, με ρολό με σφουγγάρι, κλπ., και να δώσει άλλο αέρα στον τοίχο της κουζίνας σας, αρκεί να γίνει σωστά. Οι ελαιοχρωματιστές μας είναι έμπειροι στον χώρο του βαψίματος και της τεχνοτροπίας, οπότε δεν χρειάζεται να αγχωθείτε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα επαγγελματικό.

  • Βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας

Τα ντουλάπια κουζίνας αποτελούν ένα από τα κύρια στοιχεία του χώρου αυτού. Για μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή χρώματος σε ντουλάπια κουζίνας έτσι ώστε να αλλάξουμε τελείως τον χώρο. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διχρωμία στην κουζίνα, την οποία θα δημιουργήσετε όχι μέσω του βαψίματος τοίχου με δυο διαφορετικά χρώματα, αλλά μέσω του βαψίματος των ντουλαπιών κουζίνας. Μπορούμε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σας προτείνουμε μοντέρνα χρώματα κουζίνας και ντουλαπιών. Δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε ποιο είναι το καλύτερο υλικό για ντουλάπια κουζίνας ή ποια μπογιά να χρησιμοποιήσετε για τα ντουλάπια, καθώς η εξειδικευμένοι μας ελαιοχρωματιστές – μπογιατζήδες θα κάνουν την δουλειά για εσάς, με χαμηλές τιμές βαψίματος ντουλαπιών κουζίνας.

βάψιμο κουζίνας

Βάψιμο κουζίνας κόστος

Το κόστος για βάψιμο κουζίνας μπορεί να ποικίλει ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα της κουζίνας. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει διαφορετικό κόστος βαψίματος κουζίνας ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.) Ακόμη, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας την διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι ελαιοχρωματιστές μας, για παράδειγμα, εάν προβούν σε κάποια τεχνοτροπία το κόστος θα ανέβει, ή εάν αποφασίσετε στην τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας, η τιμή επίσης θα ανέβει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ, έτσι ώστε να σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το κόστος βαψίματος τοίχου κουζίνας ή τις τιμές βαψίματος ντουλαπιών κουζίνας, και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να γνωρίζετε σχετικά με το βάψιμο της κουζίνας σας.