Βάψιμο σε Βιομηχανικά Κτίρια

Βάψιμο σε Βιομηχανικά Κτίρια

Το βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια είναι κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Πρόκειται για ένα δύσκολο project το οποίο δεν μπορεί αναλάβει ο ίδιος επιχειρηματίας και το προσωπικό του, εκτός και αν αποτελείται από μπογιατζήδες ή άλλους ειδικούς στο βάψιμο.

Τι είναι αυτό που κάνει το βάψιμο ενός τέτοιου χώρου δύσκολη υπόθεση;

Ο πρώτος λόγος είναι το μεγάλο μέγεθος και ο δεύτερος είναι τα πολλά είδη επιφανειών που ενδέχεται να περιέχει ένα κτήριο. 

Για να γίνει η δουλειά σωστά, θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό, με τα σωστά εργαλεία βαψίματος και τα ιδανικά χρώματα τοίχου. Έτσι, μια επιχείρηση βαψίματος είναι μονόδρομος για το βάψιμο κτιρίων. 

Βρείτε επαγγελματίες για το βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια

Ποια επιχείρηση να εμπιστευτώ;

Η επιχείρηση ελαιοχρωματισμού που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει ειδικά και σωστά καταρτισμένο προσωπικό αλλά και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για ένα project τέτοιας κλίμακας, πράγμα που δεν είναι πάντα δεδομένο. 

Δεν είναι πολλές οι επιχειρήσεις που να μπορούν να βάψουν ένα εργοστάσιο ή μία βιοτεχνία. Οι περισσότερες προσανατολίζονται στο βάψιμο σπιτιών, άλλωστε τα σπίτια είναι γρήγορα projects και αποτελούν και τον κύριο όγκο μιας εταιρείας ελαιοχρωματισμού.

Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν επιλέξετε μία επιχείρηση, να ενημερωθείτε για το αν καλύπτει την συγκεκριμένη υπηρεσία. 

Εμείς δεν καλύπτουμε το βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια.

Πού θα βρω μια τέτοια επιχείρηση;

Θα πρέπει να κάνετε μία έρευνα αγοράς. Αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι απλά να ρωτήσετε κάποιες άλλες επιχειρήσεις στη περιοχή σας και αν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους και φυσικά να πάρετε και τηλέφωνα και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Ο άλλος τρόπος – και ο πλέον απλός και σύγχρονος – είναι απλά να κάνετε μερικές σχετικές έρευνες στο internet. Εκεί θα βρείτε sites στα οποία θα βρείτε τι υπηρεσίες προσφέρει η κάθε επιχείρηση, αν έχουν εμπειρία στο βάψιμο σε βιομηχανικά κτίρια και είναι και πολύ πιθανό να βρείτε και δείγματα από τη δουλειά τους. Έπειτα, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την συγκεκριμένη επιχείρηση για να επιβεβαιώσετε αν μπορεί να αναλάβει το project σας.

Κόστος βαψίματος βιομηχανικού κτρίου

Το κόστος του κάθε project φυσικά κι εξαρτάται από το μέγεθος/διαστάσεις του κτηρίου. Το μέγεθος του χώρου σας θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσφοράς από κάθε επιχείρηση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιφάνειες που θα πρέπει να βάφουν, καθώς και το αν θέλετε να βαφτεί τόσο ο εξωτερικός, όσο και ο εσωτερικός χώρος του κτιρίου σας. Στη περίπτωση του εξωτερικού χώρου, μπορεί να χρειαστεί και κάποιος ειδικός εξοπλισμός, όπως σκαλωσιές ή κάποιου είδους εξοπλισμός αναρρίχησης. Αυτοί είναι κάποιοι παράγοντες που ανεβάζουν το κόστος.

Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να διαπραγματευτείτε τιμές ή να λάβετε προσφορές από το τηλέφωνο!

Θα πρέπει πρώτα η κάθε επιχείρηση που μπορεί να αναλάβει το project σας – το οποίο και θα έχετε περιγράψει όταν θα έρθετε σε επαφή μαζί τους – να περάσει από τον χώρο σας, να κάνει αυτοψία και μελέτη και έπειτα να σας δώσει την προσφορά βαψίματος.

Σκοπός σας είναι να εξασφαλίσετε τις υπηρεσίες βαψίματος που χρειάζεστε σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. 

Το βάψιμο ενός βιομηχανικού χώρου λοιπόν είναι ένα απαιτητικό project που απαιτεί πολλές γνώσεις αλλά και ειδικό εξοπλισμό, καλό είναι λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε τους πλέον ειδικούς που θα κάνουν σωστή δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο.