Βαψιμο ντουλαπας

Βαψιμο ντουλαπας

Αν η ντουλάπα σας είναι παλιά με φθορές ή αν έχετε στη κατοχή σας κάποια παλιά ντουλάπα που σκοπεύετε να πετάξετε ξανασκεφτείτε το. Δώστε νέα πνοή στη παλιά σας ντουλάπα με ένα καλό βάψιμο. Το βάψιμο ντουλάπας κάνει τη παλιά σας ντουλάπα να φαίνεται καινούργια συν του ότι της δίνει και ιδιαίτερη ξεχωριστή εμφάνιση. Οπότε και παλιά να μην είναι η ντουλάπα σας  σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τη βάψετε για να της αλλάξετε στυλ. Στην ίδια τη ντουλάπα αλλά και σε όλο το χώρο που είναι τοποθετημένη, καθώς η προσθήκη και μόνο ενός καινούργιου, ιδιαίτερου αντικειμένου αλλάζει όλη την εικόνα του χώρου  που τοποθετείτε. Έτσι το βάψιμο ντουλάπας είναι μια καλή ιδέα για ανανέωση του δωματίου σας και όχι μόνο!

 

ιδεες για το τελειο βαψιμο ντουλαπασ

Αρχικά χρειάζεται σωστή προετοιμασία, καθαρίστε καλά και τρίψτε όλη την επιφάνεια της ντουλάπας. Αν η επιφάνεια έχει ατέλειες φροντίστε να περάσετε ένα αστάρι για να εξασφαλίσετε το τέλειο βάψιμο ντουλάπας με διάρκεια και στυλ. Έτσι θα έχετε τη τέλεια πρώτη ύλη, μια λεία επιφάνεια έτοιμη να βαφτεί. 

Έπειτα ακολουθεί το βάψιμο. Επιλέξτε κάποιο χρώμα που θα δένει αρμονικά με το χώρο που θα τοποθετηθεί η ντουλάπα ή  ένα έντονο χρώμα για μια ξεχωριστή νότα που θα δώσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα στο χώρο σας. Με δύο λογά επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε. 

Το τελευταίο βήμα είναι ο χρόνος. Δώσετε στη καινούργια σας ντουλάπα αρκετό χρόνο ώστε να στεγνώσει καλά το χρώμα για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες ατέλειες.

Το βάψιμο ντουλάπας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία που μπορείτε να  κάνετε μόνοι σας, διαφορετικά αν θέλετε ένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα απευθυνθείτε σε επαγγελματία ελαιοχρωματιστή που θα κάνει τη παλιά σας ντουλάπα καινούργια.

Ελάτε να φέρουμε χρώματα στη ζωή σας

Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν τη ψυχολογία του ανθρώπου. Με άλλο χρώμα νιώθει κανείς ευχάριστα σπίτι του και με άλλο χρώμα δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στο χώρο σας.