Βάψιμο σπιτιού

Βάψιμο Σπιτιού

 Γιατί το βάψιμο σπιτιού είναι η καλύτερη ιδέα για το σπίτι σας

 

Εάν κουραστήκατε να βλέπετε τους θαμπούς, γεμάτους ίσως υγρασία και μούχλα τοίχους του σπιτιού σας, τότε είναι καιρός για ελαιοχρωματισμό. Μετά από ένα καλό βάψιμο στο χρώμα που επιθυμείτε, το σπίτι σας θα αποκτήσει νέα πνοή. Τα χρώματα τοίχου θα ανανεώσουν εσάς και τον χώρο σας.  Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που μπορείτε είτε να αναλάβετε και μόνοι σας, είτε να απευθυνθείτε σε ελαιοχρωματιστές .  

Αν όμως δεν διαθέτετε τη κατάλληλη υπομονή ή ακόμα το χρόνο για να ασχοληθείτε με το βάψιμο, βρισκόμαστε εδώ για εσάς.

Ο κάθε ελαιοχρωματιστής στην ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία όχι μόνο στα βαψίματα, αλλά και σε διαδικασίες όπως σπατουλάρισμα τοίχου και στοκάρισμα τοίχου, πατητή τσιμεντοκονία, κλπ.  Διαθέτουμε το κατάλληλο εξοπλισμό και είμαστε ενήμεροι για τις τάσεις στο χώρο του βαψίματος ώστε να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και να σας προτείνουμε ιδέες σε χρώματα τοίχου. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαψίματος για κάθε χώρο του σπιτιού, μέσα από την εμπειρία μας αλλά και γνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς. 

 
 

Επιλέξτε χρώματα τοίχου μέσα από το μοναδικό μας χρωματολόγιο για χρώματα τοίχου. 

βάψιμο σπιτιού

Τι σας προσφέρει ένα σωστό βάψιμο σπιτιού

Φρεσκάρισμα τοίχου κατά το βάψιμο σπιτιού

Με τη πάροδο του χρόνου και όταν δεν γίνεται συντήρηση στο βάψιμο, τα χρώματα τοίχου χάνουν τη λάμψη τους. Εκτός αυτού, οι τοίχοι γεμίζουν εύκολα δακτυλιές, στίγματα, μαυρίλες ακόμα και υγρασία ή μούχλα. Ένα φρεσκάρισμα των τοίχων με μπογιά και το κατάλληλο αστάρι τοίχου, θα επαναφέρουν το σπίτι στην αρχική του κατάσταση. 

Ανανέωση

Το βάψιμο σπιτιού και η ανανέωση είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Αν βαρεθήκατε να βλέπετε διαρκώς τον ίδιο χώρο και πλέον αισθανόσαστε άσχημα μέσα στο σπίτι τότε είναι η ώρα για μια αλλαγή! Το πρώτο που θα σας έρχεται στο μυαλό είναι μια ανακαίνιση, όμως που να βρεθούν τα χρήματα…Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα έξοδα σας πολλά.Μην απογοητεύεστε όμως υπάρχει πιο εύκολη λύση. Ένα βάψιμο σπιτιού δε κοστίζει πολλά! Τουλάχιστον βέβαια κοστίζει πολύ λιγότερα από όσα μια ανακαίνιση σπιτιού. Μπορείτε εύκολα αλλάζοντας μόνο το χρώμα βαψίματος των τοίχων να δείτε τεράστια διαφορά! Ακόμα μπορείτε να μας ζητήσετε να εφαρμόσουμε κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία τοίχου για ένα πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν άπειρες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Αποτελεί το Βάψιμο σπιτιού επένδυση;

Μπορεί να θεωρηθεί μια καλή επένδυση για εσάς. Αν έχετε κάποιο ακίνητο που σκοπεύετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να πάρετε ένα σεβαστό ποσό. Κανένας δε θα έδινε πολλά χρήματα για ένα οίκημα που φαίνεται βρώμικο και έχει φθορές. Ένα φρεσκάρισμα του χρώματος των τοίχων θα είναι σωτήριο για εσάς! Με αυτό το τρόπο θα βρείτε γρήγορα κάποιον να το αγοράσει ή να το νοικιάσει και μάλιστα σε συμφέρουσα για εσάς τιμή. Οπότε σπεύστε γρήγορα να το βάψετε. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πως θα βάψετε το ακίνητο σας ώστε να ανεβεί η αξία του.

βάψιμο σπιτιού

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και ιδέες βαψίματος δωρεάν, όπως επίσης μπορούμε κάνοντας μια επιθεώρηση στο χώρο σας να σας κάνουμε μια προσφορά βαψίματος.