Βάψιμο σπιτιού τιμές

Στο βάψιμο σπιτιού οι τιμές διαφέρουν, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να καθορίσουν το κόστος.

Ένα απλό παράδειγμα, αποτελεί η κατάσταση του τοίχου σας. Πολλές φορές ο τοίχος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε ένα απλό φρεσκάρισμα τοίχου, καθώς χρειάζεται επιπλέον εργασίες, όπως είναι το σπατουλάρισμα τοίχου πριν την βαφή.

Βάψιμο σπιτιού τιμή ανά τετραγωνικό

Ενδεικτικές τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο,

  • Φρεσκαρίσματα τοίχου 2 έως 5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο
  • Βάψιμο εξωτερικών τοίχων 2 έως 5 ευρώ, χωρίς την χρήση σκαλωσιάς

Εάν ο τοίχος σας χρειάζεται και άλλες υπηρεσίες βαψίματος όπως είναι το τρίψιμο πριν την βαφή, κλπ., η χρέωση θα είναι μεγαλύτερη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως εάν χρειαστείτε βάψιμο σε πολλές επιφάνειες του σπιτιού ή σε ολόκληρο το σπίτι, υπάρχουν προσφορές βαψίματος, οικονομικότερες από 2 έως 5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στους ελαιοχρωματιστές μας για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας μέσα από οικονομικά βαψίματα σε κάγκελα μπαλκονιού

Ιδέες για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά

Τεχνοτροπίες τοίχου για σαλόνι

Πέρα από το απλό βάψιμο σαλονιού, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με διάφορες τεχνοτροπίες τοίχου. Μια τεχνοτροπία τοίχου μπορεί να ομορφύνει τον χώρο σας και να τον κάνει να ξεχωρίσει, καθώς θα έχει την προσωπική σας πινελιά. 

ιδεεσ για χρωματα σπιτιου εσωτερικα

Χρώματα τοίχου 2023 – 2024

Μπογιές τοίχου για ιδέες για το βάψιμο τοίχων εσωτερικά :

  • Παστέλ χρώματα τοίχου
  • Χρώμα της άμμου
  • Λευκό χρώμα τοίχου
  • Μαύρο χρώμα
  • Χρώμα τοίχου μόκα ανοικτό
  • Γήινα χρώματα τοίχου
  • Εκρού χρώμα τοίχου
  • Παλ χρώματα
  • Τα βασικά χρώματα
  • Κεραμιδί χρώμα τοίχου

Βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα

Το βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα είναι ένας όμορφος τρόπος να διακοσμήσετε το σαλόνι σας ή να κάνετε ανακαίνιση σαλονιού με έναν έξυπνο τόπο, χωρίς να αλλάξετε τα έπιπλά σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα τα οποία βρίσκονται δίπλα το ένα στο άλλο στην παλέτα χρωμάτων για να δημιουργήσετε αρμονία, ή χρώματα τα οποία βρίσκονται σε αντίθετες θέσεις για αντίθεση.

χρώματα τοίχου τιμεσ

Tip: Ζητήστε από τον ελαιοχρωματιστή σας  ή προμηθευτείτε μόνοι σας αστάρι τοίχου για υγρασία, εάν έχετε υγρασία στον τοίχο.

Βάψιμο επίπλων

Όταν απευθυνόμαστε στο εσωτερικό βάψιμο σπιτιού, απευθυνόμαστε και στο βάψιμο επίπλων. Το βάψιμο επίπλων είναι μια διαδικασία την οποία αναλαμβάνουμε, ωστόσο είναι σχετικά εύκολη να γίνει στο σπίτι. Ανάλογα με την δυσκολία του κάθε επίπλου, μπορείτε να επιλέξετε έναν ελαιοχρωματιστή – μπογιατζή για τα έπιπλά σας ή να επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας.

Τι χρώμα να βάψω το σπίτι εξωτερικά - Ιδέες για βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

Το βάψιμο εξωτερικού τοίχου είναι πολύ σημαντικό για τον χώρο μας, όχι μόνο από αισθητική άποψη, αλλά και για προστασία. Τα χρώματα για εξωτερικούς τοίχους δεν είναι όλα για όλους τους τοίχους. Θα πρέπει να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία του ακινήτου, τα χρόνια που έχει να βαφτεί, τις καιρικές συνθήκες που εκτίθεται, κλπ.

Ιδέες εξωτερικών τοίχων χρώματα σπιτιού εξωτερικά :

  • γκρι χρώμα τοίχου και ζεστά γκρι χρώματα
  • χρώμα της άμμου
  • λαδί γκρι χρώμα
  • λευκό χρώμα τοίχου

Πέρα από τα ενδεικτικά αυτά χρώματα, μπορείτε να ενημερωθείτε για το χρωματολόγιο για τοίχους από το κοντινό σας χρωματοπωλείο ή από τους ελαιοχρωματιστές μας.

Χρώματα σπιτιού εξωτερικά 2022 – 2023

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα έργα μας για να δείτε εξωτερικά χρώματα σπιτιών που μπορεί να σας δώσουν ιδέες για το δικό σας βάψιμο σπιτιού.

Tip: Το βάψιμο σε κάγκελα είναι μια ωραία ιδέα να εμπλουτίσετε την αισθητική του χώρου σας, μέσω από το βάψιμο εξωτερικών χώρων. 

ελαιοχρωματιστές
ελαιοχρωματιστής

Ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού σας, το κόστος βαψίματος σπιτιού 100τμ μπορεί να κοστίσει από 200 ευρώ έως και 500 ευρώ για ένα απλό φρεσκάρισμα τοίχου, δίχως καμία άλλη υπηρεσία.

Οι τιμές βαψίματος 50 τμ θα είναι βασισμένες στις ανάγκες του χώρου σας. Όπως αναφέραμε παραπάνω, για ένα απλό φρεσκάρισμα και τίποτε παραπάνω, το κόστος θα είναι γύρω στα 100 έως 350 ευρώ.

Η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από τις προσφορές βαψίματος και τις ανάγκες του χώρου σας!