Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Οι ελαιοχρωματισμοί μπορούν να ανανεώσουν τόσο τον χώρο σας, όσο και εσάς. Ο ελαιοχρωματισμός δε είναι απλά μια διαδικασία συντήρησης που πρέπει να γίνεται ανά κάποια έτη, αλλά και μια διαδικασία που μπορεί να αλλάξει τη ψυχολογία σας. Η κατοικία σας είναι ο χώρος που περνάτε το προσωπικό σας χρόνο. Είναι ο χώρος που χαλαρώνεται και μεγαλώνετε με την οικογένεια σας. Αν δεν νιώθετε ευχάριστα σε αυτό τον χώρο καιρός για μια αλλαγή. Σκεφτείτε να προχωρήσετε σε βάψιμο της κατοικίας σας. Βάψτε κάθε χώρο με διαφορετικό χρώμα. Δημιουργήστε, αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας ώστε να αποκτήσετε έναν χώρο που ονειρευόσασταν πως θα μεγαλώνατε την οικογένεια σας. 

ελαιοχρωματισμοί

Τι είναι για εμάς το βάψιμο τοίχων και οι ελαιοχρωματισμοί

Οι ελαιοχρωματισμοί δεν είναι μια απλή διαδικασία για εμάς. Ως ελαιοχρωματιστές – μπογιατζήδες, βλέπουμε τον κάθε τοίχο σαν έναν καμβά. Το χρώμα τοίχου που είναι στην μόδα δεν έχει τόση σημασία, σε σχέση με το χρώμα τοίχου που θα νιώσετε εσείς ευχάριστα στον χώρο σας. 

Μπορούμε ανάλογα με τον χώρο σας, να προτείνουμε το ιδανικό χρώμα τοίχου, ωστόσο εννοείται πως η τελική απόφαση θα είναι αποκλειστικά δική σας. Μαζί μπορούμε να βρούμε το ιδανικό χρώμα τοίχου για κάθε χώρο, όπως το ιδανικό χρώμα τοίχου για το σαλόνι, το ιδανικό χρώμα τοίχου για το υπνοδωμάτιο, το ιδανικό χρώμα τοίχου για την κουζίνα, το ιδανικό χρώμα τοίχου για το μπάνιο, για το γραφείο, και για οποιονδήποτε χώρο.