Θερμοπρόσοψη – Mονοκατοικιών

Θερμοπρόσοψη – Mονοκατοικιών

Θερμοπρόσοψη, Εξωτερική Θερμομόνωση τοίχων και πυλωτής

Η θερμοπρόσοψη προστατεύει το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες, το κρύο, τον αέρα και διατηρεί σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία. Θερμομονωτικές πλάκες τοποθετούνται εξωτερικά του κτιρίου προστατεύοντας το από το κρύο τη ζέστη και την υγρασία.  Το μυστικό για μια αποτελεσματική εξωτερική θερμομόνωση τοίχων και πυλωτής είναι η σωστή τοποθέτηση άριστης ποιότητας θερμομονωτικών πλακών. Έτσι δε θα ανησυχείτε πλέον για τα έξοδα της θέρμανσης ή της ψύξης, μονώστε τους χώρους σας και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Η θερμοπρόσοψη και η εξωτερική θερμομόνωση τοίχων και πυλωτής είναι η καλύτερη επιλογή μόνωσης του κτιρίου σας. 

Αν σκοπεύετε να προβείτε σε ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε εξωτερική θερμομόνωση. Η εξωτερική εικόνα του κτιρίου σας θα αποκτήσει μια εντελώς ολοκαίνουργια όψη και θα εξοικονομήσετε χρήματα για μια ζωή. Αν έχετε ταράτσα σκεφτείτε να κάνετε επιπλέον μόνωση ταράτσας για να αποκομίσετε τα μέγιστα οικονομικά αλλά και ενεργειακά οφέλη.

Στο βάψιμο σπιτιού χρησιμοποιούμε πάντα άριστης ποιότητας υλικά και  διαθέτουμε ένα  έμπειρο εξειδικευμένο συνεργείο ικανό να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση. Εμπιστευτείτε μας για μια αποτελεσματική θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων και πυλωτής. 

Ελάτε να φέρουμε χρώματα στη ζωή σας

Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν τη ψυχολογία του ανθρώπου. Με άλλο χρώμα νιώθει κανείς ευχάριστα σπίτι του και με άλλο χρώμα δουλεύουν αποδοτικότερα οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στο χώρο σας.