Πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή τσιμεντοκονία

Αν θέλετε μια ιδιαίτερη εντυπωσιακή πινελιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, τότε θα λατρέψετε την πατητή τσιμεντοκονία. Πρόκειται για μια ειδική τεχνοτροπία βαψίματος που δίνει άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και όχι μόνο.

πατητή τσιμεντοκονία

Οφέλη τσιμεντοκονίας

  • Εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Αντιμικροβιακή σύνθεση
  • Αντιολισθητική επιφάνεια
  • Καθαρίζεται εύκολα με μόνο ένα σφουγγαράκι με νερό.
  • Ποικιλία αποχρώσεων για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει το χώρο και το στυλ σας.

Πατητή τσιμεντοκονία κόστος

Λόγω της ιδιαιτερότητας και των πλεονεκτημάτων της, η πατητή τσιμεντοκονία αμείβεται αναλόγως. Αλλά το κόστος δεν είναι τίποτα μπροστά στην υψηλή αισθητική και χρησιμότητά της. Μετά από μια επιθεώρηση χώρου ο επαγγελματίας μπορεί να κοστολογήσει ακριβώς την εργασία.

πατητή τσιμεντοκονία

Που χρησιμοποιείται

Η πατητή τσιμεντοκονία, λόγω των πλεονεκτημάτων της είναι ιδανική για έναν επαγγελματικό χώρο όπως ένα ξενοδοχείο ή μια καφετέρια. Η εφαρμογή της θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και θα ανεβάσει την εικόνα της επιχείρησης. Ακόμη, λόγω της αντιολισθητικής επιφάνειας είναι ιδανική ιδέα για ένα μπάνιο ή κουζίνα, καθώς ό,τι λεκές δημιουργηθεί από το μαγείρεμα θα καθαρίζεται πανεύκολα. Πέρα από τη χρηστικότητά της, αν θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό μοντέρνο στοιχείο στο σπίτι σας γιατί να μην εφαρμόσετε την τεχνική αυτή  σε ένα τοίχο του καθιστικού σας;

Φέρνουμε χρώμα στην ζωή σας

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία του ανθρώπου. Κάποια χρώματα είναι πιο θερμά, κάποια πιο ψυχρά, κάποια πιο χαλαρωτικά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στον χώρο σας με το συνεργείο ελαιοχρωματισμού μας.