Πώς θα επιλέξω χρώματα τοίχου;

Οι ελαιοχρωματισμοί μπορούν να γίνουν με πάρα πολλά χρώματα και τεχνοτροπίες τοίχου. Έτσι, η επιλογή του κατάλληλου χρώματος τοίχου μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Προσπαθούμε να διευκολύνουμε την επιλογή σας αυτή με τις παρακάτω συμβουλές για το βάψιμο σπιτιού.

Ιδέες για χρώματα τοίχου εσωτερικά

Κατά το εσωτερικό βάψιμο σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρώματα μέσα από την παλέτα χρωμάτων και το χρωματολόγιο για τοίχους. Οι επιλογές είναι πάντα πολλές. Ωστόσο, οποιοδήποτε χρώμα και να επιλέξετε, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως είναι καλής ποιότητας.

Κάποιες Ιδέες για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά :

Βάψιμο δωματίου. Ανάλογα με την χρήση της κρεβατοκάμαρας. Εάν για παράδειγμα πρόκειται για παιδικό υπνοδωμάτιο, τα παστέλ χρώματα για κρεβατοκάμαρα είναι μια ιδανική και δημοφιλής ιδέα.

Εάν ωστόσο, ψάχνετε κάτι πιο μοντέρνο, ή extreme μπορείτε να υπερβάλλετε με το χρώμα για το βάψιμο κρεβατοκάμαρας, χρησιμοποιώντας ένα έντονο χρώμα το οποίο θα συνδυάσετε με την κατάλληλη διακόσμηση.

ιδανικο χρωμα για κρεβατοκαμαρα

Βάψιμο μπάνιου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρο για το μπάνιο σας, προκειμένου να το φωτίσετε. Ακόμη, τα ανοικτά χρώματα είναι τα ιδανικά χρώματα για ένα μικρό μπάνιο, καθώς θα το φωτίσει και θα του δώσει ζωή. Εάν το μπάνιο σας είναι ήδη μεγάλο, μπορείτε να το βάψετε σε μαύρο χρώμα για ένα πιο δραματικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

διακοσμηση μπανιου

Βάψιμο σαλονιού. Το ιδανικό χρώμα για σαλόνι, θα είναι το χρώμα το οποίο θα εκφράζει τον χώρο σας, καθώς είναι το πρώτο που θα αντικρίσουν οι επισκέπτες σας κατά την άφιξή τους.

αποχρωσεισ του μπλε ιδανικο χρωμα σαλονιου

Βάψιμο κουζίνας. Συνήθως το βάψιμο κουζίνας το «οδηγεί» το χρώμα ντουλαπιών κουζίνας. Εάν δεν επιλέξετε το βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας, τότε ιδανικά, επιλέξτε ένα χρώμα το οποίο θα ταιριάζει με τα ντουλάπια. Επιλέξτε παρόμοια χρώματα για να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, είτε τα αντίθετα για να δώσετε ένταση στον χώρο.

Χρωματα για κουζινα με καφε ντουλαπια

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά χρώματα εσωτερικού χώρου και ιδέες που μπορείτε να αναζητήσετε, ωστόσο πιστεύουμε πως το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και δεν χρειάζεται να επιλέξετε το πιο δημοφιλές χρώμα της τρέχουσας περιόδου, αλλά να επιλέξετε εκείνο που σας εκφράζει και που μπορείτε να το υποστηρίξετε με τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά χώρου.

Τι χρώμα να βάψω το σπίτι εξωτερικά;

Υπάρχουν διάφορα χρώματα για εξωτερικούς τοίχους τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε από διάφορα χρωματολόγια για τοίχους. Ωστόσο, τα καλύτερα και ιδανικότερα χρώματα για εξωτερικό σπιτιού είναι εκείνα που θα ταιριάζουν με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το ακίνητό σας.

βαψιμο σπιτιου φωτογραφιεσ
σπιτια εξωτερικα βαμμενα

Ιδέες για χρώματα σπιτιού εξωτερικά :

Έντονο χρώμα τοίχου. Το έντονο χρώμα εξωτερικού χώρου μπορεί να δυναμώσει το παρουσιαστικό του σπιτιού σας.

Τι χρωμα να βαψω το σπιτι εξωτερικα

Εξωτερικών τοίχων χρώματα γκρι. Το γκρι χρώμα, σε όλες του τις αποχρώσεις, αποτελεί ένα δημοφιλές χρώμα κατά το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού. Μπορούμε να το βρούμε σε διάφορες παραλλαγές, και να το εντάσσουμε στο βάψιμο εξωτερικού τοίχου για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Μπεζ και παστέλ χρώματα. Κατά το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά, αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα και χρησιμοποιήστε πιο ήπια προς το μάτι χρώματα βαψίματος.

 

Ιδέες για χρώματα σπιτιού εξωτερικά

Συμβουλή :  Στο βάψιμο σπιτιού οι συνδυασμοί χρωμάτων δεν συνίστανται για βάψιμο σπιτιού εξωτερικά.