Φρεσκάρισμα τοίχων

Φρεσκάρισμα τοίχων

Φρεσκάρισμα τοίχων για ένα καινούριο σπίτι

Το φρεσκάρισμα τοίχων ανανεώνει κάθε χώρο και κάθε διάθεση. Αν υπάρχουν σημάδια στους τοίχους ή ο τοίχος έχει χάσει τη φωτεινότητά του τότε είναι καιρός για ένα φρεσκάρισμα. Με ένα φρεσκάρισμα ο χώρος και εσείς θα βρείτε πάλι τη χαμένη σας ζωντάνια. Και ποιος δε θέλει να ζει σε ένα όμορφο περιβάλλον που θα τον κάνει να νιώθει χαρά και αισιοδοξία. Ανά κάποια χρονικά διαστήματα τα φρεσκαρίσματα είναι απαραίτητα.

Επαγγελματικό φρεσκάρισμα τοίχου

Εμπιστευτείτε μας για ένα τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαφορετικά εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία, υλικά και υπομονή για ένα άψογο φρεσκάρισμα. Στα τοπικά χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε πολύτιμες συμβουλές τόσο για τα κατάλληλα υλικά όσο και για τη τεχνική. Σίγουρα όμως ένας επαγγελματίας γνωρίζει όλα τα μυστικά του βαψίματος όπως πως θα κάνει το σωστό τρίψιμο πριν το βάψιμο ή πως θα κάνει σωστά την αλλαγή χρώματος από έναν σκούρο τοίχο σε ανοιχτό.

Φρεσκάρισμα τοίχου - κόστος

Το κόστος για φρεσκαρίσματα τοίχου εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η επιφάνεια που θα γίνουν τα φρεσκαρίσματα και από το τι είδους φρεσκαρίσματα. Μετά από μια επιθεώρηση χώρου είμαστε σε θέση να σας υπολογίσουμε ακριβώς τις εργασίες και το κόστος τους.

Φέρνουμε χρώμα στην ζωή σας

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία του ανθρώπου. Κάποια χρώματα είναι πιο θερμά, κάποια πιο ψυχρά, κάποια πιο χαλαρωτικά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στον χώρο σας με το συνεργείο ελαιοχρωματισμού μας!