Βάψιμο Σπιτιού

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο βάψιμο σπιτιούβάψιμο κατοικίας ή βάψιμο επιχείρησης στις καλύτερες τιμές βαψίματος στην αγορά.

Αντιμετωπιζουμε με επαγγελματισμο καθε υπηρεσια βαψιματοσ

Γιατι να επιλεξετε εμας και τουσ ελαιοχρωματιστεσ μασ

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τα νέα υλικά βαψίματος, για τα πιο μοντέρνα χρώματα τοίχου μέσα από τις νέες τάσεις στα χρωματολόγια για τοίχους, και τον νέο εξοπλισμό για βάψιμο, έτσι ώστε να σας δίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή για βάψιμο σπιτιού ανά τ.μ., και να βρίσκουμε λύση στο κάθε σας πρόβλημα.

Στο βάψιμο σπιτιού, η προετοιμασία τοίχου για βάψιμο είναι το ίδιο σημαντική όσο και η διαδικασία του βαψίματος που γίνεται από τους ελαιοχρωματιστές. Το έμπειρο προσωπικό μας με εξειδίκευση στο βάψιμο σπιτιού και στις τεχνοτροπίες τοίχου, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο σας. Καλύπτουμε τα υπάρχοντά σας με ειδικά υλικά, όπως είναι το προστατευτικό νάιλον κάλυψης επίπλων, αλλά δίνουμε και προσοχή σε πρίζες, διακόπτες, καλώδια τοίχου κλπ., έτσι ώστε να μην προξενήσουμε καμία φθορά. Στην συνέχεια γίνεται τρίψιμο σαθρών σημείων του τοίχου και διαδικασία με αστάρι, έτσι ώστε να πετύχουμε το τέλειο βάψιμο που χρειάζεται ο τοίχος σας.

Μέλημά μας αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών σας και του σπιτιού σας. Λειτουργούμε πάντα με επαγγελματισμό, κάνουμε επιθεώρηση του χώρου σας και με την κατάλληλη προετοιμασία σας εξασφαλίζουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, είτε για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά

Αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό κάθε υπηρεσία βαψίματος

Γιατί εμάς για το βάψιμο σπιτιού και των άλλων χώρων

High angle view of a young female interior designer discussing tiles with a young couple during a meeting in her office

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τα νέα υλικά βαψίματος, για τα πιο μοντέρνα χρώματα τοίχου μέσα από τις νέες τάσεις στα χρωματολόγια για τοίχους, και τον νέο εξοπλισμό για βάψιμο. Αυτό γίνεται με στόχο να σας δίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή για βάψιμο σπιτιού ανά τ.μ., και να βρίσκουμε λύση στο κάθε σας πρόβλημα.

Close up of painter hands pouring bright pink paint from jar into can standing on table next to other cans with paint wearing white coat covered with splashes of paint

Στο βάψιμο σπιτιού, η προετοιμασία τοίχου για βάψιμο είναι το ίδιο σημαντική όσο και η διαδικασία του βαψίματος που γίνεται από τους ελαιοχρωματιστές. Το έμπειρο προσωπικό μας με εξειδίκευση στο βάψιμο σπιτιού και στις τεχνοτροπίες τοίχου, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο σας. Καλύπτουμε τα υπάρχοντά σας με ειδικά υλικά, όπως είναι το προστατευτικό νάιλον κάλυψης επίπλων, αλλά δίνουμε και προσοχή σε πρίζες, διακόπτες, καλώδια τοίχου κλπ., έτσι ώστε να μην προξενήσουμε καμία φθορά. 

Before and After of Man Painting Roller to Reveal Newly Remodeled Room with Fresh Light Green Paint and New Floors.

Μέλημά μας αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών σας και του σπιτιού σας. Λειτουργούμε πάντα με επαγγελματισμό. Κάνουμε επιθεώρηση του χώρου σας και με την κατάλληλη προετοιμασία, σας εξασφαλίζουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, είτε για βάψιμο σπιτιού εσωτερικά.

Ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον τοίχο του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Θέλουμε να βρούμε την κατάλληλη λύση και υπηρεσία βαψίματος που ταιριάζει σε εσάς και στον χώρο σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ελαιοχρωματιστές – μπογιατζήδες που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση με διάθεση και υπομονή!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις απορίες σας για το βάψιμο του σπιτιού.  Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας τις ιδέες σας για μοντέρνα χρώματα για το σαλόνι, για συνδυασμούς χρωμάτων εξωτερικού χώρου, ιδέες χρωμάτων τοίχου, χρώματα για τζάκι, χρώματα τοίχου για κουζίνα, χρώματα δωματίου, χρώματα κρεβατοκάμαρας και οτιδήποτε άλλο.

Έτσι, με τις δικές σας ιδέες για βάψιμο τοίχων, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία, με τις καλύτερες τιμές σε ελαιοχρωματισμούς.

ΒρεΙτε αυτο που ψΑχνετε

υπηρεσιεΣ ελαιοχρωματισμου - βαψιμο σπιτιου

Το βάψιμο εσωτερικού χώρου είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα την κατάσταση του τοίχου σας, έτσι ώστε να διατηρείται άψογα ο χώρος σας. Ακόμη, το βάψιμο σπιτιού είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνετε μια «ανακαίνιση», χωρίς το μεγάλο κόστος ανακαίνισης σπιτιού, καθώς οι τιμές ελαιοχρωματισμού είναι μικρότερες από το κόστος ολικής ανακαίνισης σπιτιού.

Το βάψιμο εξωτερικού χώρου, είναι εξίσου σημαντικό με το βάψιμο εσωτερικού χώρου. Οι εξωτερικοί τοίχοι δεν είναι μόνο το πρώτο που θα παρατηρήσει κάποιος επισκέπτης, αλλά αποτελεί και προστατεύει τον χώρο σας από φθορές όπως η υγρασία.

Όταν παρουσιάζονται φθορές τοίχου, όπως είναι οι τρύπες στον τοίχο, επιβάλλονται στοκαρίσματα. Το στοκάρισμα τοίχου επαναφέρει την επιφάνεια του τοίχου σας στην αρχική του κατάσταση και μετά από την διαδικασία αυτή, ο τοίχος σας είναι έτοιμος να βαφτεί.

Η τεχνοτροπία τοίχου αποτελεί μια ειδική τεχνική που χρησιμοποιείται στον ελαιοχρωματισμό, η οποία θα χαρίσει ένα μοναδικό, ξεχωριστό και μοντέρνο τοίχο στο σπίτι σας. αν εφαρμόσετε μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία βαψίματος στον χώρο σας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Υπάρχουν διάφορες ιδέες και είδη τεχνοτροπίας τοίχου, όπως είναι για παράδειγμα η τεχνοτροπία τοίχου με χρυσόσκονη για διακόσμηση παιδικού δωματίου, η τεχνοτροπία τοίχου με αλουμινόχαρτο και άλλες πολλές ιδέες βαψίματος.

Εάν παρατηρείτε μαυρίλες στον τοίχο σας, έχει ξεθωριάσει το χρώμα τους ή παρόμοια σημάδια φθοράς, θα πρέπει να προβείτε σε φρεσκάρισμα βαψίματος, έτσι ώστε ο χώρος σας να βρει πάλι την χαμένη του φωτεινότητα και φρεσκάδα. Ένα φρεσκάρισμα χρώματος τοίχου θα αναζωογονήσει τον χώρο και την διάθεσή σας.

Η πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου είναι μια τεχνοτροπία βαψίματος που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και προσφέρει πολλά οφέλη σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού (πατητή τσιμεντοκονία σε σαλόνι, πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο, κουζίνα κλπ.). Τα υλικά για τσιμεντοκονία κάνουν την επιφάνεια δαπέδου αντιολισθητική, και εύκολη στο καθάρισμα με νερό, αλλά και δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων στον χώρο σας. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε πως γίνεται η πατητή τσιμεντοκονία ή πως θα την φτιάξετε μόνοι σας, καθώς θα είναι έτοιμη για εσάς και το σπίτι σας στο καλύτερο κόστος μαζί με την τιμή τοποθέτησής της.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε

Υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού - βάψιμο σπιτιού

Το βάψιμο εσωτερικού χώρου είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να διατηρείται άψογα ο χώρος σας. Ακόμη, το βάψιμο σπιτιού είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνετε μια …..

Το βάψιμο εξωτερικού χώρου, είναι εξίσου σημαντικό με το βάψιμο εσωτερικού χώρου. Οι εξωτερικοί τοίχοι δεν είναι μόνο το πρώτο που θα παρατηρήσει κάποιος επισκέπτης, αλλά και προστατεύουν τον χώρο σας από …..

Όταν παρουσιάζονται φθορές τοίχου, όπως είναι οι τρύπες στον τοίχο, επιβάλλονται στοκαρίσματα. Το στοκάρισμα τοίχου επαναφέρει την επιφάνεια του τοίχου σας στην αρχική του …..

Η τεχνοτροπία τοίχου αποτελεί μια ειδική τεχνική που χρησιμοποιείται στον ελαιοχρωματισμό, η οποία θα χαρίσει ένα μοναδικό, ξεχωριστό και μοντέρνο τοίχο στο σπίτι σας. Αν εφαρμόσετε μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία βαψίματος στον …..

Εάν παρατηρείτε μαυρίλες στον τοίχο σας, έχει ξεθωριάσει το χρώμα τους ή παρόμοια σημάδια φθοράς, θα πρέπει να προβείτε σε φρεσκάρισμα στο βάψιμο σπιτιού, έτσι ώστε ο χώρος σας να βρει πάλι την χαμένη του φωτεινότητα …..

Η πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου είναι μια τεχνοτροπία βαψίματος που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και προσφέρει πολλά οφέλη σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού (πατητή τσιμεντοκονία σε σαλόνι, πατητή …..

Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στον ελαιοχρωματισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ψάχνετε ελαιοχρωματιστή - μπογιατζή για το βάψιμο σπιτιού;

Βάψιμο Διαμερίσματος

Θέλετε ιδέες για ένα μοντέρνο σύγχρονο διαμέρισμα ; Η λύση βρίσκεται εδώ, καθώς διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο ελαιοχρωματισμού. Είναι ενημερωμένο πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στο βάψιμο χώρου – τοίχων. Στόχος μας είναι το βέλτιστο αποτέλεσμα, και είμαστε πρόθυμοι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και απαίτηση σχετικά με την ανακαίνιση διαμερίσματός σας μέσα από το βάψιμο σπιτιού.

Βάψιμο Σπιτιού

Με το πέρασμα του χρόνου οι τοίχοι σκοτεινιάζουν, χάνουν την φωτεινότητά τους και γεμίζουν με μαύρα σημάδια. Ο ελαιοχρωματιστής – μπογιατζής θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται σαν να έχει υποστεί διαδικασία ολικής ανακαίνισης σπιτιού. Έτσι, θα φαίνεται ολοκαίνουριο και ανακαινισμένο, μόνο μέσα από ένα βάψιμο σπιτιού

Βάψιμο Γραφείου

Ένας επαγγελματικός χώρος πρέπει να είναι όμορφος κα κομψός. Αν οι τοίχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι εργαζόμενοί σας δεν θα είναι τόσο παραγωγικοί όσο θα ήταν σε ένα ιδανικό περιβάλλον με το κατάλληλο βάψιμο τοίχου, με ζεστά χρώματα και συνδυασμούς που τους κάνουν να νιώθουν άνετα. Αναλαμβάνουμε το βάψιμο του επαγγελματικού σας χώρου, με σκοπό την μέγιστη παραγωγικότητα της επιχείρησης και των υπαλλήλων σας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης - Βάψιμο σπιτιού - βάψιμο επαγγελματικού χώρου

Ο ελαιοχρωματιστής στην περιοχή σας.

Αναλαμβάνουμε το βάψιμο του χώρου σας σε όλες τις περιοχές της Αττικής:

Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αγία Παρασκευή, Άγιος Στέφανος, Αιγάλεω, Άλιμος, Άνοιξη, Αργυρούπολη,
Αρτέμιδα, Αχαρνές, Βάρη, Βοτανικός, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γκάζι, Γκύζι, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα,
Εκάλη, Ελληνικό, Εξάρχεια, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Θησείο, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Κερατσίνι, Κολωνάκι, Κολωνός, Κορυδαλλός, Κρυονέρι, Κηφισιά, Κυψέλη, Λυκόβρυση, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Μεταξουργείο, Μοναστηράκι, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία,
Νέα Ιωνία, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νίκαια, Παγκράτι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πατήσια,
Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Περισσός, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πλάκα, Πολιτεία, Πολύγωνο, Ραφήνα, Ριζούπολη, Σεπόλια, Σπάτα,
Σταμάτα, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χίλτον, Χολαργός, Ψυρρή, Ψυχικό

Φέρνουμε χρώμα στην ζωή σας

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία του ανθρώπου. Κάποια χρώματα είναι πιο θερμά, κάποια πιο ψυχρά, κάποια πιο χαλαρωτικά.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε το κατάλληλο χρώμα βαψίματος στον χώρο σας με το συνεργείο ελαιοχρωματισμού μας!