Χρώματα τοίχου

Τα χρώματα τοίχου μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το χρωματολόγιο για τοίχους. Κάθε χρώμα για τοίχο μπορεί να δώσει διαφορετική όψη και αίσθηση στον χώρο σας. Επιλέξτε μοντέρνα χρώματα τοίχου, εάν ταιριάζουν με την διακόσμηση του χώρου σας, ή κάτι κλασικό, κ.ο.κ. Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε έτσι ώστε να βρείτε ιδέες για χρώματα σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά.

Τα φωτεινά χρώματα τοίχων είναι τα χρώματα που μεγαλώνουν τον χώρο και τον κάνουν φωτεινό!

χρωματα τοιχου ιδεες
ιδεεσ για χρωματα σπιτιου εσωτερικα
ιδεεσ για χρωματα σπιτιου εσωτερικα

Ιδανικό χρώμα για σαλόνι

Υπάρχουν διάφορα χρώματα για σαλόνι τα οποία μπορούμε να βρούμε σε κάθε χρωματολόγιο με χρώματα τοίχου. Καθώς όμως οι ιδέες για χρώματα σπιτιού εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, είναι πολλές, έχουμε ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένα χρώματα για το βάψιμο σαλονιού.

Για να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα τοίχου σαλονιού, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας την διαρρύθμιση αλλά και την διακόσμηση του χώρου σας. Έτσι, δεν αρκεί απλώς να επιλέξετε μοντέρνα χρώματα για σαλόνι, προκειμένου να πετύχετε ένα μοντέρνο σαλόνι.

χρωματα για σαλονι φωτογραφιεσ

Χρώματα για σαλόνι 2024

Κάποιες ιδέες για βάψιμο σαλονιού που θα επικρατήσουν το 2024:

Γήινα χρώματα για σαλόνι

Τα γήινα χρώματα στο χρωματολόγιο θα δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι γήινες αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από την φύση. Κάποιες ιδέες για χρώματα τοίχου με γήινο χαρακτήρα:

  • Χρώμα του πάγου. Το γκρι του πάγου στο χρωματολόγιο είναι ένα χρώμα το οποίο θα φωτίσει τον χώρο και θα του δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας. Ακόμη το γκρι χρώμα είναι εύκολο να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα.
vitex χρωματα για σαλονι
  • Χρώματα της άμμου για σαλόνι. Το χρώμα της άμμου είναι ένα χρώμα το οποίο δεν είναι έντονο. Είναι ωστόσο ένα χρώμα τοίχου για σαλόνι, το οποίο είναι διαχρονικό και ταιριάζει με τους περισσότερους τύπους διακόσμησης.
χρωμα τησ αμμου βιβεχρωμ
  • Χρώμα μέντας στους τοίχους. Το χρώμα μέντας αποτελεί ένα χρώμα το οποίο είναι ταυτόχρονα, ήρεμο αλλά και ιδιαίτερο. Δίνει μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε χώρο που τοποθετείται, ακόμη και αν τα έπιπλά σας δεν έχουν έντονο χαρακτήρα.
χρωμα για σαλονι φωτογραφιεσ
  • Σάπιο μήλο χρώμα τοίχου. Αυτό το χρώμα σαλονιού θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σαλόνι σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, συνδυάζεται εύκολα με όλων των ειδών τα έπιπλα.

 

σαπιο μηλο χρωμα
συνδυασμοι χρωματων σαλονιου
συνδυασμοι χρωματων

Τα σχέδια τοίχου για σαλόνι είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με χρώματα τοίχου!

βιβεχρωμ σαπιο μηλο χρωμα τοιχου

Ζεστά χρώματα για σαλόνι

Μπορείτε να επιλέξετε ζεστά χρώματα σαλονιού για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένα ζεστό χρώμα σαλονιού όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί κ.ά. Συνδέονται με το συναίσθημα της ζεστασιάς, της άνεσης και της οικειότητας.

  • Ιβουάρ χρώμα. Το ιβουάρ χρώμα αποτελεί ένα ζεστό χρώμα, το οποίο δεν είναι έντονο. Εάν το μόνο που αποζητάτε από το σαλόνι σας είναι η ζεστασιά, αποτελεί μια καλή επιλογή. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο θα ξεχωρίσει τον τοίχο σας ή θα του δώσει στυλ.
ιβουαρ χρωματολόγιο
  • Πορτοκαλί χρώμα τοίχου. Το πορτοκαλί χρώμα τοίχου και οι αποχρώσεις του θα δώσουν ένα vintage στοιχείο στο σαλόνι σας. Συνδυάζεται άψογα με ξύλινα και καφέ έπιπλα σαλονιού.
πορτοκαλι τοιχος-παλετα χρωματων για τοιχουσ
  • Ζεστά γκρι χρώματα. Τα ζεστά γκρι χώματα αποτελούν από τα πιο δημοφιλή χρώματα σε κάθε χρωματολόγιο τοίχων σαλονιού. Μπορείτε να επιλέξετε βάψιμο σαλονιού με δύο χρώματα – αποχρώσεις του γκρι. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε διχρωμίες με χρώματα τοίχου σαλονιού αλλά και να συνδυάσετε το χρώμα τοίχου με διάφορα χρώματα για τζάκι.
χρωματα για σαλονι βιβεχρωμ