Πετρολ χρωμα

Πετρολ χρώμα

Το πετρόλ χρώμα είναι ένα ιδιαίτερο και σοφιστικέ χρώμα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και να δημιουργήσει διάφορα στυλ και αισθήσεις. Το μπλε πετρόλ είναι ένα χρώμα το οποίο χρησιμοποιείται συχνά από σχεδιαστές και καλλιτέχνες, καθώς προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και βάθους, με τον σωστό συνδυασμό.

Το χρώμα αυτό θυμίζει ορισμένες αποχρώσεις που υπάρχουν στην φύση, όπως τα φτερά ορισμένων πουλιών ή τον ιριδισμό ορισμένων εντόμων, το οποίο προσθέτει στην αισθητική του γοητεία.

Το πετρολ με τι χρώμα ταιριάζει ;

Κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν με το πετρολ :

Λευκό χρώμα. Το λευκό σε συνδυασμό με το χρώμα πετρόλ, δημιουργούν έναν κλασικό συνδυασμό που προσφέρει μια καθαρή και φρέσκια εμφάνιση. Το λευκό βοηθά στην εξισορρόπηση της πλούσιας σύνθεσης του πετρόλ και έτσι δημιουργεί μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση.

πετρολ χρωμα

Στον παραπάνω συνδυασμό, μπορείτε να προσθέσετε χρυσές πινελιές για να δημιουργήσετε εντυπωσιακή διακόσμηση στον χώρο σας.

Πετρόλ με γκρι. Το γκρι με πετρολ αποτελεί έναν ήπιο και σύγχρονο συνδυασμό. Συνήθως ο συνδυασμός πετρολ με γκρι στο σαλόνι, δίνει ένα μοντέρνο χαρακτήρα στον χώρο σας και τον καθιστά ιδανικό για κομψές επισκέψεις και εκδηλώσεις.

petrol xroma toixou

Πετρολ με μουσταρδί. Το κίτρινο μουσταρδί συμπληρώνεται υπέροχα με το πετρολ χρώμα τοίχου, δημιουργώντας ένα ζεστό και ελκυστικό συνδυασμό χρωμάτων. Συνήθως οι περισσότερες αποχρώσεις του πετρόλ στο χρωματολόγιο συμπληρώνονται υπέροχα με το μουσταρδί.  

πετρολ ανοικτο

Χρώμα μέντας. Το πετρόλ ανοικτό συνδυάζεται όμορφα με το χρώμα μέντας, καθώς ο συνδυασμός των δύο δίνει ένα μοντέρνο και ένα δροσερό αποτέλεσμα.

Το βεραμάν χρώμα τοίχου βρίσκεται στην ίδια οικογένεια χρωματισμών με την μέντα, οπότε θα έχει και τα ίδια αποτελέσματα σε συνδυασμό με πετρόλ αποχρώσεις.

Ανοικτό μπεζ χρώμα τοίχου. Το πετρόλ με μπεζ ή και με ζαχαρί χρώμα τοίχου (καθώς είναι παρεμφερή), δημιουργούν έναν ήρεμο και αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων. Το βάθος από πετρόλ και η ουδετερότητα του μπεζ δημιουργούν ένα ευέλικτο και κομψό αποτέλεσμα.

ανοικτο μπεζ χρωμα τοιχου

Πετρολ τοίχος με πράσινο. Το χρώμα πετρόλ με το πράσινο αποτελεί έναν διακριτικό συνδυασμό το οποίο θα δημιουργήσει ένα οπτικό ενδιαφέρον και θα κάνει τον χώρο σας δημιουργικό.

πετρολ

Συμβουλή : Το πετρόλ χρώμα ταιριάζει ιδανικά σε κρεβατοκάμαρα με καφέ έπιπλα. Ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητα το χρώμα τοίχου, μπορείτε να προσθέσετε κουρτίνες πετρόλ χρώμα για μια κρεβατοκάμαρα με καφέ έπιπλα.

Μωβ λιλά χρώμα τοίχου με χρώμα πετρολ ανοικτό. Ο συνδυασμός των πλούσιων τόνων των δύο αυτών χρωμάτων θα οδηγήσει σε μια αρμονική εμφάνιση στον χώρο σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε σε χρώματα τοίχου, είτε να επιλέξετε μια κουρτίνα πετρόλ σε έναν χώρο με λιλά χρώμα τοίχου.

μωβ λιλα χρωμα τοιχου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *